Dewie

Dewie

Ervaren heldervoelend/wetend medium. Gecertificeerd Life en Business Coach, Intuïtief kaartlegster. Gespecialiseerd in tweelingzielen, trauma's en healings.

U kunt mij altijd een mail sturen indien u een afspraak wilt maken met mij dit kan naar: MEDIUMDEWIE@GMAIL.COM , hier kunt u ook eventueel een foto mailen voor een reading. U kunt mij volgen via twitter: @mediumdewie of via Facebook: https://www.facebook.com/dewie.shaktie.7 Mijn blogs kunt volgen via: www.mediumdewie.nl, www.mediumdewie.wordpress.com Mijn naam is Dewie, weet al vanaf mijn kinderjaren dat ik over paranormale gaves beschik. Sta heel nuchter in het leven en help mensen graag positief weer verder. Spiritualiteit daar ben ik mee opgegroeid. Ik heb mij verder ontwikkeld en geef u graag inzichten in al uw levensvraagstukken dit doe ik met liefde en met behulp van God, ik kan ook voor u mijn kaarten gebruiken: lenormand, tarot en engelenkaarten. Ook kan ik mijn pendel gebruiken. Ik heb een zeer brede levenservaring, ik heb ondernemers mogen begeleiden naar succesvolle ondernemingen. Traumaverwerking is ook een onderwerp waar ik u mee kan helpen. Zielsliefde is een onderwerp waar ik veel inzicht in heb. Verder kan ik u helpen met healing en vraagstukken over voeding en kruidenleer. Geen vraag is mij te veel of te gek. Stuur u veel warmte liefde en kracht toe. Liefs Dewie

Bel: 0909-0133 100cpm
Bel: 0907 37690 150cpm


Super open consult

30 april 2019

Dewie van de week voor het eerst gesproken en vroeg om een open consult en kort daarna nog een keer gesproken om mijn hart te luchten. Jeetje wat is zij goed en zit zij er zo dik bovenop, sta er versteld van. Zij wist informatie te vertellen die ze absoluut niet kon weten, voor mij een teken dat ze absoluut puur is. Ze is ook zo ontzettend leuk en fijn om mee te praten. Voel me enorm op mijn gemak! Ik hou je op de hoogte lieve Dewie!

Terug naar overzicht