Immy

Immy

Immy is een zeer betrouwbare paragnost die jou de juiste begeleiding! Gaves: Channeling, Coaching en zeer brede ervaring.

Bel: 0909-0133 100cpm
Bel: 0907 37690 150cpm


J

26 juli 2019

Immy, bij mijn review zag ik te laat dat je het aantal sterren kunt aangegeven. Dit moet natuurlijk vijf sterren zijn

Naamgenootje

26 juli 2019

Ik bel Immy al jaren. Immy is ook de enige die ik bel. Zij is de enige die ik volledig vertrouw. Hoe ze het doet weet ik niet maar haar voorspelligen kloppen altijd. Zij ziet de dingen ook in het juiste perspectief. Geen zweverig gedoe en direct to the point. En ik krijg altijd eerlijke antwoorden. Voor mij is er maar een en dat is Immy. Spreek je snel weer. Heel veel liefs van je weet wel wie

Jo

26 juli 2019

Gisteren heb ik een consult van Immy gehad. In één woord, geweldig! Immy ziet heel veel, zeer herkenbaar, to the point, nuchter en humorvol. Je moet het zelf ervaren, een echte aanrader. Zij geeft naast een toekomstprognose ook goede adviezen .

J

8 juli 2019

Immy, gisteravond 4 mei, heb ik een heel mooi consult van je gehad en wil je daarvoor nog hartelijk bedanken. Ik vind je een heel lieve en bekwame vrouw, was aangenaam verrast door jouw legging. De kaarten gaven een goed beeld van hoe ik in elkaar zit, dit had ik zeker niet verwacht. Helaas werd de verbinding verbroken, maar ik heb genoeg gehoord om wat met jouw adviezen te doen. Een consult met zowel een serieuze als humoristische ondertoon, niet zweverig maar gewoon to the point. Kortom Immy, ik vind jou gewoon heel goed., zeer zeker ben jij een topper op deze lijn.

Jolanda

8 juli 2019

Heb al een past keer een geweldig consult van Immy gehad. Zij is een heel lief betrouwbaar medium, heel nuchter en betrouwbaar. Geeft goede beschrijvingen van personen en waar ze staan op dit moment maar ook een stukje verleden woedt meegegeven. Je moet het gewoon ervaren, een echte aanrader !

Spijker op de kop

30 april 2019

Immy is een topper!|Ze voelt perfect in, is lekker menselijk en meelevend. Wijst je respectvol op je eigen punten. Haart tarot-readingen zijn uitgebreid en enorm goed!| Immy slaat hiermee de spijker op de kop!

Klopt gewoon

30 april 2019

Lieve Immy, je hebt gelijk, ik ga je nog wel bellen maar voor nu loslaten want deze persoon is echt foute boel. Wat ik altijd al dacht klopt dus gewoon. Ik heb het al opgelost dus klaar ermee. Een reactie is altijd leuk.

Goed

30 april 2019

Had het al geschreven Immy. Je hebt het heel goed ingevoeld. Foute boel dus loslaten, Dank!!

Mooi Consult

30 april 2019

Lieve Immy Ik vind het heel moeilijk om te omschrijven hoe ik uw consult heb ervaren. Ik denk dat iedereen u daarom zelf moet bellen om het te ervaren. Ik weet zeker dat ze daar geen spijt van krijgen. Bedankt voor uw uitgebreide legging. Uw lieve en bemoedigende woorden. U wist heel veel uit uw kaarten te halen wat ik heel goed kon plaatsen allemaal. En tevens geeft u op een hele liefdevolle manier adviezen daarbij. En u bied ook nog eens een luisterend oor. Dankuwel voor alles.

Terug naar overzicht