Medium Marcel

Medium Marcel

Als vanaf jonge leeftijd voelde ik mensen en situaties heel bijzonder goed aan. Na mate de jaren vorderden heb ik mijn gave verfijnt en ontwikkeld. Ik help nu al jaren cliënten in Nederland en ver daar buiten. Ik werk vaak vanuit je verleden naar het heden, de oorzaak van oude gewoonten of blokkades kan je heden totaal vast zetten. Ik kan je helpen om deze op te lossen. EN daar waar nodig kan ik je ook een Kundalini Reiki behandeling geven. Tijdens het consult zal ik werken met mijn raadgevende Lenormand kaarten dek, maar ook tal van anderen kaarten die jouw kunnen leiden naar een leven zonder blokkades of problemen. Ik sta garant voor een vertrouwelijk en puur consult. Namasté

Bel: 0909-0133 100cpm
Bel: 0907 37690 150cpm


Collega

17 augustus 2019

Een topmedium/coach! Oprecht en duidelijk zonder flauwekul. Fijn gesprek gehad.

Percy

17 augustus 2019

Marcel is een medium dat in zijn consulten los staat van inspringende negatieve energie naar zijn kant. Dit lijkt overbodig om te zeggen maar dit is o zo belangrijk voor het geven van een helder consult. Voor helderheid en een consult dat je helpt op langere termijn moet je dan ook bij Marcel zijn. Hij brengt inzichten, mogelijkheden en laat je zien waar de oplossingen zitten. Voorspellen is bij Marcel niet meer van belang, hij helpt je het mogelijk te maken. Marcel je bent je roeping!

Vertrouwen

30 juli 2019

Lieve Marcel Ik had je hulp even nodig. Mijn onzekerheid sloeg toe. Je hebt me zo lief, maar streng toegesproken.... je had gelijk. We hebben weer contact, het gaat even niet goed met hem. Maar ik vertrouw er steeds meer op dat dit goed gaat komen tussen ons Dankbaar voor je hulp Heel veel liefs!

Terug naar overzicht