Turiya

Turiya

Welkom lieve vraagsteller/ stelster, mijn naam is Turiya, Ik ben een heldervoelend intuïtief gesprekspartner, graag help ik je om inzichten te verkrijgen in jouw levenspad, het doorlopen van bepaalde processen, denk hierbij aan tweelingzielen, levenslessen, wet van aantrekking en andere levensthema's. Vanuit mijn brede levenservaring en achtergrond als therapeut kijk ik zonder oordeel, samen met jou vinden we een oplossing/antwoord op je vraag, ik geef door wat ik door mag krijgen en kan op verzoek pendelen. Uiteraard kan ik een luisterend oor bieden mocht dat hetgeen zijn waar je behoefte aan hebt. Op basis van mijn intuititie en mijn kaarten kan ik een beeld schetsen van de situatie zonder je onnodig aan de lijn te houden, wees welkom! (Vragen ivm gezondheid worden niet behandeld)

Bel: 0909-0133 100cpm
Bel: 0907 37690 150cpm


Je had gelijk

30 april 2019

Lieve Turiya, Ik ben zo blij dat ik je weer gesproken heb, je had gelijk over D. je zag dat er een gesprek zou komen over gevoel en wist precies te zeggen hoe hij ging gedragen, hij was liever deze keer zoals je al dacht. Je steunt mij echt en weet veel te zeggen zonder dat je dit kan weten, vorige keer zag je het goed en nu weer! Bedankt Turiya, ik hoop je vaker te spreken.knuffels A

Fantastisch

30 april 2019

Lieve Turiya, Je bent met 1 woord, een FANTASTISCH Medium. Mindblowing hoe goed je dingen benoemt zonder vragen te stellen. Ook de details zijn kloppend en daarnaast ben je snel, komt vertrouwelijk over en ook nog eens een lieve vrouw! Tot horens, R.

Terug naar overzicht