E-Healing - Mediumsconsultancy

Je kunt onze consulenten inschakelen op het moment dat je een healing nodig hebt. Wat je moet doen is een foto uploaden en vertel wat je wilt en wat je echt behandeld wilt hebben. Vaak zal de genezer er meer uithalen dan dat je aangeeft. Binnen 48 uur zal de consulent de healing uitvoeren en je naderhand een mail versturen met wat hij/zij heeft gedaan en wat ze zijn tegen gekomen. Belangrijk is dat op het moment van het verzenden van de aanvraag van healing dat je veel lauw water drinkt tot je bericht krijgt van de consulent. Hiermee versterk je de healing. Zorg er voor dat als je het water drinkt je alleen maar positieve gedachten hebt omdat water ook energie opneemt.


Hoelang duurt Energy Healing

De tijd die het kost voordat het energiewerk resultaten oplevert, kan erg variëren. We moeten ook kijken naar gevallen waarin de energie helemaal niet werkt, soms omdat de persoon die de energieën uitzendt niet in staat is om voldoende energie te sturen of met het juiste patroon en de juiste dichtheid om het helpende effect te produceren. De Consulent zal zeker 30 min of meer bezig zijn met de healing.
Het kan zijn dat je binnen enkele uren na de healing sessie op afstand je al beter voelt, maar het kan ook dat je het pas na een paar dagen voelt. Sommigen melden een complete verandering in hun welzijn na de healing-sessies.
Het is fijn als je ons enkele dagen na de healing mailt om te vertellen hoe het is gegaan en wat je hebt ervaren tijdens de healing en de dagen erna.


Tarief E-Healing: €40,-