Gastenboek - Mediumsconsultancy

Oeds

11 januari 2020

Dag Dewie Vanmiddag weer met je gebeld na het gesprek dacht ik in een keer dat ik het eigenlijk al gewoon vind hoe bijzonder je bent en wat je allemaal zegt. Wat natuurlijk helemaal niet zo is het is niet gewoon mischien daarom bel ik wel het liefst met jou

Anoniem

11 januari 2020

Lieve Immy, wat een opluchting mbt mijn broer zijn gezondheid. Je hebt het elke keer feilloos aangevoeld. Je voelde dat het zou herstellen en dat we goed nieuws zouden krijgen en yesss. Heel blij en opgelucht. Immy is een kei op allerlei gebieden. Liefs, Anoniem

Collega

17 augustus 2019

Een topmedium/coach! Oprecht en duidelijk zonder flauwekul. Fijn gesprek gehad.

Percy

17 augustus 2019

Marcel is een medium dat in zijn consulten los staat van inspringende negatieve energie naar zijn kant. Dit lijkt overbodig om te zeggen maar dit is o zo belangrijk voor het geven van een helder consult. Voor helderheid en een consult dat je helpt op langere termijn moet je dan ook bij Marcel zijn. Hij brengt inzichten, mogelijkheden en laat je zien waar de oplossingen zitten. Voorspellen is bij Marcel niet meer van belang, hij helpt je het mogelijk te maken. Marcel je bent je roeping!

Super fijn!

31 juli 2019

Lieve Ans, Een berichtje voor jou! Ik wil je echt bedanken voor alles wat je voor mij doet. Je kijkt niet alleen hoe het allemaal zit als ik een vraag heb, maar daarnaast coacht je mij ook in mijn eigen proces. Je legt alles duidelijk uit en geeft daarbij ook de eventuele nodige adviezen. verklaar. Als ik je gesproken heb voel ik mij altijd weer rustiger. En allerfijnste vind ik dat je altijd heel eerlijk bent. Bedankt voor al onze fijne gesprekken altijd. Veel liefs S.

Vertrouwen

30 juli 2019

Lieve Marcel Ik had je hulp even nodig. Mijn onzekerheid sloeg toe. Je hebt me zo lief, maar streng toegesproken.... je had gelijk. We hebben weer contact, het gaat even niet goed met hem. Maar ik vertrouw er steeds meer op dat dit goed gaat komen tussen ons Dankbaar voor je hulp Heel veel liefs!

J

26 juli 2019

Immy, bij mijn review zag ik te laat dat je het aantal sterren kunt aangegeven. Dit moet natuurlijk vijf sterren zijn

Naamgenootje

26 juli 2019

Ik bel Immy al jaren. Immy is ook de enige die ik bel. Zij is de enige die ik volledig vertrouw. Hoe ze het doet weet ik niet maar haar voorspelligen kloppen altijd. Zij ziet de dingen ook in het juiste perspectief. Geen zweverig gedoe en direct to the point. En ik krijg altijd eerlijke antwoorden. Voor mij is er maar een en dat is Immy. Spreek je snel weer. Heel veel liefs van je weet wel wie

z

26 juli 2019

Lieve Sita Ik spreek je al een tijdje toch even dit zeggen Ik vind u top tot hiertoe is alles uitgekomen wat u voorspelde gisteren zij u dat hij elk moment een bericht zou sturen zo nog geen half uur erna kreeg ik idd een bericht en deze morgen ook Ik kijk uit naar de andere voorspellingen dat hij meer open zal zijn Bedankt lieve Sita en tot hoors

z

26 juli 2019

Lieve Sita Ik spreek je al een tijdje toch even dit zeggen Ik vind u top tot hiertoe is alles uitgekomen wat u voorspelde gisteren zij u dat hij elk moment een bericht zou sturen zo nog geen half uur erna kreeg ik idd een bericht en deze morgen ook Ik kijk uit naar de andere voorspellingen dat hij meer open zal zijn Bedankt lieve Sita en tot hoors

Jo

26 juli 2019

Gisteren heb ik een consult van Immy gehad. In één woord, geweldig! Immy ziet heel veel, zeer herkenbaar, to the point, nuchter en humorvol. Je moet het zelf ervaren, een echte aanrader. Zij geeft naast een toekomstprognose ook goede adviezen .

J

8 juli 2019

Immy, gisteravond 4 mei, heb ik een heel mooi consult van je gehad en wil je daarvoor nog hartelijk bedanken. Ik vind je een heel lieve en bekwame vrouw, was aangenaam verrast door jouw legging. De kaarten gaven een goed beeld van hoe ik in elkaar zit, dit had ik zeker niet verwacht. Helaas werd de verbinding verbroken, maar ik heb genoeg gehoord om wat met jouw adviezen te doen. Een consult met zowel een serieuze als humoristische ondertoon, niet zweverig maar gewoon to the point. Kortom Immy, ik vind jou gewoon heel goed., zeer zeker ben jij een topper op deze lijn.

Jolanda

8 juli 2019

Heb al een past keer een geweldig consult van Immy gehad. Zij is een heel lief betrouwbaar medium, heel nuchter en betrouwbaar. Geeft goede beschrijvingen van personen en waar ze staan op dit moment maar ook een stukje verleden woedt meegegeven. Je moet het gewoon ervaren, een echte aanrader !

Aanrader!

30 april 2019

Lilith Is zeker een aanrader... Ze is een. Lieve vrouw en voorspellingen zijn al eerder uitgekomen, hopelijk deze ook weer. Daarnaast is ze een fijne gesprekspartner net als medium Leontine. Ik heb hen gebeld omdat divani helaas niet meer online is

Super open consult

30 april 2019

Dewie van de week voor het eerst gesproken en vroeg om een open consult en kort daarna nog een keer gesproken om mijn hart te luchten. Jeetje wat is zij goed en zit zij er zo dik bovenop, sta er versteld van. Zij wist informatie te vertellen die ze absoluut niet kon weten, voor mij een teken dat ze absoluut puur is. Ze is ook zo ontzettend leuk en fijn om mee te praten. Voel me enorm op mijn gemak! Ik hou je op de hoogte lieve Dewie!

30 april 2019

Lieve Sita Ik had je hulp even nodig. Mijn onzekerheid sloeg toe. Je hebt me zo lief, maar streng toegesproken.... je had gelijk. We hebben weer contact, het gaat even niet goed met hem. Maar ik vertrouw er steeds meer op dat dit goed gaat komen tussen ons Dankbaar voor je hulp Heel veel liefs!

Je had gelijk

30 april 2019

Lieve Turiya, Ik ben zo blij dat ik je weer gesproken heb, je had gelijk over D. je zag dat er een gesprek zou komen over gevoel en wist precies te zeggen hoe hij ging gedragen, hij was liever deze keer zoals je al dacht. Je steunt mij echt en weet veel te zeggen zonder dat je dit kan weten, vorige keer zag je het goed en nu weer! Bedankt Turiya, ik hoop je vaker te spreken.knuffels A

Fantastisch

30 april 2019

Lieve Turiya, Je bent met 1 woord, een FANTASTISCH Medium. Mindblowing hoe goed je dingen benoemt zonder vragen te stellen. Ook de details zijn kloppend en daarnaast ben je snel, komt vertrouwelijk over en ook nog eens een lieve vrouw! Tot horens, R.

Spijker op de kop

30 april 2019

Immy is een topper!|Ze voelt perfect in, is lekker menselijk en meelevend. Wijst je respectvol op je eigen punten. Haart tarot-readingen zijn uitgebreid en enorm goed!| Immy slaat hiermee de spijker op de kop!

Super

30 april 2019

Super goede en lieve mediums

Zeer scherp!

30 april 2019

Beste Leontine Kreeg je via mijn zus door dat je heel alert was en De juiste dingen had te vertellen En Dat je heel Scherp bent Nou niks is minder waar vond het echt heel Fijn met je te praten En wacht alles rustig Af maar tegelijkertijd weet ik dat je helemaal bij het rechte eind zat Dus bij deze wil ik heel hartelijk nogmaals bedanken xx

Echt goed

30 april 2019

Enkele voorspellingen die reeds zijn uitgekomen, hoopvol wachtende op de meest mooiste en grootste voor mezelf nu... Sita, hij heeft me op zijn kosten mee uiteten genomen, hij heeft me zijn liefde verbaal meer en meer geuit deze week... Deze maand lag er precies een financieel minder goed nieuws, klopt ook... Mijn loon van januari nog steeds niet mogen ontvangen... Nu wachtende op de mooiste maand die er normaal gezien aan gaat komen.... Dank je!

Klopt gewoon

30 april 2019

Lieve Immy, je hebt gelijk, ik ga je nog wel bellen maar voor nu loslaten want deze persoon is echt foute boel. Wat ik altijd al dacht klopt dus gewoon. Ik heb het al opgelost dus klaar ermee. Een reactie is altijd leuk.

Goed

30 april 2019

Had het al geschreven Immy. Je hebt het heel goed ingevoeld. Foute boel dus loslaten, Dank!!

Mooi Consult

30 april 2019

Lieve Immy Ik vind het heel moeilijk om te omschrijven hoe ik uw consult heb ervaren. Ik denk dat iedereen u daarom zelf moet bellen om het te ervaren. Ik weet zeker dat ze daar geen spijt van krijgen. Bedankt voor uw uitgebreide legging. Uw lieve en bemoedigende woorden. U wist heel veel uit uw kaarten te halen wat ik heel goed kon plaatsen allemaal. En tevens geeft u op een hele liefdevolle manier adviezen daarbij. En u bied ook nog eens een luisterend oor. Dankuwel voor alles.

Klopt Precies

29 april 2019

Oh lieve Sita ik weet niet hoe je het doet! Om de zoveel maanden bel ik je even om voor mij te kijken hoe het ervoor staat met mijn grote liefde. En dan vertel je mij wat ik kan verwachten. En ik snap niet waarom ik elke keer denk dat het niet kan kloppen wat je zegt, want tot nu toe loopt alles zoals jij het beschrijft aan mij. Elke keer doe je mij weer verbazen. Op het moment dat ik je spreek en je mij dingen verteld denk ik soms ja ja dat zullen we nog wel zien, want dat is onmogelijk. En elke keer blijk je weer gelijk te hebben en loopt het allemaal precies zo ongeveer in de tijdlijn en op de manier zoals jij het beschreef. Lieve Sita ik zal nooit meer aan je twijfelen, want jouw gave is heel goed!

Super

29 april 2019

Lieve lieve medium Elies, superrr dank voor onze gesprek van zojuist! Duizendmaal dank voor het weghalen van negative energy bij mij