sea, sand, coast

Wat is zandlezen en kun je dit ook zelf?

De kunst van het zandlezen werd beoefend door indianen. Het is maar bij enkelen bekend. De lezer tekende een cirkel in het zand en vroeg de begeleider om intuïtief in het zand te tekenen en zich te concentreren op hun ambities. De lezer zou zich concentreren op de vorming in het zand en de wijsheid van de oude geesten doorgeven aan het individu, dat volledig stil zou blijven.

De vaardigheid van de lezer werd gerealiseerd omdat de waarzeggerij wordt uitgevoerd zonder enige verbale ‘aanwijzingen’. Medium Ans brengt Sand Reading naar een geheel nieuw niveau. je kunt onderzoeken hoe je waarnemingen kunnen ontvangen terwijl je vooruit en achteruit gaan in de tijd.

Nu naar buiten kan niet echt niet, maar als het straks weer kan Als je jezelf deze zomer op een strand bevindt, kun je proberen zand te lezen. Bij een typische zandlezing wordt de klant geadviseerd om zijn gedachten te laten afdwalen en dan voorzichtig een patroon in het zand te creëren; de helderziende interpreteert vervolgens de symbolen in het zand op basis van zowel de energie van het zand als de zoeker en geeft verschillende oplossingen voor zijn / haar problemen. Je kunt dit proces zelf proberen – Staar naar het zand en laat je ogen onscherp worden zoals in een dagdroom. Je geestesoog kan beelden oproepen die je kunt interpreteren of je kunt dezelfde stappen volgen als hierboven en onbewust in het zand tekenen. De afbeeldingen die je tekent, zijn de afbeeldingen die naar jou zijn verzonden. Stel je vragen en laat je geest gaan, let op de gedachten in je hoofd en de trillingen die door jou en jouw beelden worden uitgezonden. Je krijgt de antwoorden op je levensproblemen en de vragen in je hart.

Heb je interesse in het zandlezen? Mediums Consultancy heeft een echte zandlezer op haar platform Ans bosnummer 92.  Probeer en je zult verstelt staan wat er naar bovenkomt.

Mediums Consultancy

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *